Jump to content
Product Design Forums

Treasurebox
Sign in to follow this  
admin

Vanke Brand Center

Recommended Posts

The site is flat and vast, with the endless ocean view at one side. The “height” and “distance”, consequently, becomes the key factors through the concept generating process. We set up an observatory platform on the roof of the building, where people could enjoy the maximum view of the landscape. The climbing progress from the grade level to the top platform is the indivisible prelude of the entire spatial experience. Starting with a gentle ramp, visitors will go through a preserved gingko grove, before walking into the inner space caring out the architectural volume. After going up along a defined stair space, eventually they arrives the top level, turning around, facing the bondless ocean in the distance.

Via ArchDaily

yApDIum5YrQ

View the full article

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Sign In Now
Sign in to follow this  

×

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.